İSMET KIZILCIK - Okul Müdürü

1979 yılında Balıkesir’in Gönen ilçesinde doğdu. İlkokulu Gönen’in Hodul köyünde okuduktan sonra, ortaokulu ve liseyi Çanakkale’nin Biga ilçesinde yatılı olarak okudu.  1996 yılında girdiği Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Mezun olduğu yılın Ekim ayında Avcılar Alsancak İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. 2008-2014 yılları arasında Zeytinburnu Saniye Sezgin Elmas İlkokulunda,  2015-2021 yılları arasında da Zeytinburnu Atatürk İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştıı. Yüksek Lisansını 217-2018 yıllarında İstanbul Sabahattin  Zaim Üniversitesi  Sosyal Bilimler  Enstitüsünde   Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı. 2021 yılı Eylül ayından itibaren okulumuzda müdür olarak görev yapmaya başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır.